Plugins

wordpress plugins

Definitie van plugins

WordPress plugins zijn addons aan een WordPress website die een stukje extra functionaliteit toevoegen. Door gebruik te maken van deze plugins hoe je niet voor iedere functionaliteiten from scratch je eigen code of script te schrijven, maar kun je een plugin downloaden en aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je met behulp van plugins bijvoorbeeld contactformulieren toevoegen, social media elementen integreren of e-commerce elementen toevoegen.

Gerelateerde links

WordPress plugin directory

Gerelateerde artikelen

WordPress sneller maken met een cache plugin

5 onmisbare plugins voor ZZP-ers

Problemen met qTranslate oplossen voor WordPress 3.9 en 4.0

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).